Askıda Ekmek Projesi (ÇEDES Projesi Etkinliği)

16.01.2024 73

Okulumuzda Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında Okulumuz 4/B Sınıf Öğretmeni Eda Buket BERK ve 4/C Sınıf Öğretmeni Ebru ÖZÇELİK,  öğrencilerimizle birlikte  ASKIDA EKMEK YARDIM KAMPANYASI başlattı. Kampanyaya yoğun ilgi gösteren okulumuz öğretmen ve öğrencileri,yardımlaşma ve dayanışma adına güzel bir örnek sergiledi. ÇEDES Projesini başarıyla yürüten Eda Buket BERK ve Ebru ÖZÇELİK, askıda ekmek, şehitlik ziyaretleri gibi daha birçok başarılı faaliyete imza attılar. Eda Buket BERK, ÇEDES Projesi kapsamında düzenlenen etkinliklerin, öğrencilerimizin çevrelerine daha duyarlı olmalarını sağladığı gibi milli ve manevi değerlerimizi kavramasına ve içselleştirmesine büyük katkı sağladığını ifade etti. Ebru ÖZÇELİK ise ÇEDES projesine öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini, yapılan etkinliklerin dayanışma, yardımlaşma, vatanseverlik gibi değerlerin kazanılmasında çok yararlı olduğunu ve bu gibi etkinliklerin proje bitimine kadar devam edeceğini söyledi.

16-01-202416-01-202416-01-202416-01-202416-01-2024